Happy 2023

happy new year, cleaning up 2022

Zo, dat was 2022. Ik dacht een lekker rustig, normaal najaar te hebben. Corona voorbij, terug naar normaal. Integendeel.

Van zeilen en lekker ontspannen was al niet veel gekomen deze zomer, de boot moest de wal op voor een reparatie waar ik meerdere weekeinden in de zomer mee bezig was. Wel nog een mooi weekeindje met een mooie zonsondergang op het Sneeker meer. Maar dat was het dan.

En toen ging het los. Gezondheidsproblemen van mensen dicht bij me, met veel bezorgdheid en onzekerheid daarover. College Discovery aan studenten (IDE Utwente) geven aan en Fieldlab (Saxion) werkgroepen die vier keer per week in Wowlab moeten worden begeleid. Het Wetropolis project afronden. Pittig. Een onwillige hielspoor die opspeelt en veel pijn geeft.

Inmiddels is het 2023, met de ziekte gaat het een rustiger kant op, de colleges lopen goed en de studenten hebben hun draai gevonden. Het project is in de rapportagefase. Hielspoor is eruit gewandeld en gefysiood, inmiddels loop ik weer goed. Nog even doorpakken.

Ergens in februari kan ik dan weer meer tijd geven aan tekenen en werken met metaal (hoop ik), wat Arduino projectjes, spelen met frees en laser. Of misschien gewoon een weekje vakantie houden? En dan is het alweer tijd om de boot zomerklaar te gaan maken. Hopelijk dit jaar wel een paar weken varen en fietsen, of wandelen, in de bergen, heerlijk vooruitzicht.