ja, ja, kan het weer?

Bijna.

Na een tijd zonder veel inspiratie of zin om te bloggen of achter de pc te zitten, nu toch weer op kleine schaal aan de slag met activiteiten buitenshuis, met meerdere mensen. Met terugwerkende kracht komen er nog wel meer blogs, maar deze gaat over een leuke activiteit dit weekeinde, waar ik naar uitkijk. Het is weer even wennen, maar dat gaat denk ik snel genoeg.

Dit is zo anders dan werken met zoom, online. Het is net als het eerste echt lekkere Italiaanse ijsje van Talamini: nu weet ik weer wat ik heb gemist.

Bouwen met kinderen. Voor het balkonfestival gaan we kleine balkonnetjes maken. Een aantal ervan worden over een maand uitgewerkt om bij het balkonfestival gebrukt te worden als “vip-boxen”

Balkon. Kleine papieren modellen maken, schetsen. Om in de stemming te raken.

Uiteindelijk moet het bouwbaar zijn voor kinderen, en ze moeten er voldoende zelf in kwijt kunnen, kunnen ontdekken. Deze is te ver uitgewerkt, maar dat is niet erg, het is een goede aanleiding om met een aantal goed maakbare ideen te stoeien, in mijn achterhoofd te hebben dit weekeinde. Mijn huiswerk.

Kijk hier maar verder voor eventueel inschrijven ed. voor het balkonfestival